Több mint 60 millió Galaxy S10 fogyhat idén

Vágólapra másolva!
Nagy siker lesz idén a Samsung Galaxy S10 széria, a gyártó pedig az 5G-s hálózati eszközök világába is beléphet.
Vágólapra másolva!

A Digitimes jelentése szerint jó ötletnek bizonyult a Samsung részéről, hogy több Galaxy S10 modellt dobott piacra. A Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10 5G modelleknek hála az eladások 10-15 százalékkal emelkednek majd idén a Galaxy S9 sorozat eredményeihez mérten.

A Samsung idén több mint 60 millió Galaxy S10 modellt is eladhat. Az okostelefonos piac 20 százaléka van a dél-koreai gyártó kezében, 14-14 százalékkal az Apple és a Huawei követi. A kínai gyártó már idén megelőzné a Samsungot, azonban az eddigi visszajelzések szerint a Samsung új csúcskészülékei és középkategóriás frissítései (mint a Galaxy A50 vagy a Galaxy A30) igen komoly fejtörést okoznak majd a Huawei számára.

Forrás: Mashable

A jelentések szerint a Samsung Galaxy Foldból a korlátozott készleteket és a magas ár miatt csak 1,5-2,5 millió fogyhat, ennek ellenére a Samsung a kategória piacvezetőjévé válik majd. Az összehajtható mobil Európa nagy részében április 26-tól előrendelhető, 2000 euróért.

Az 5G-s hálózati eszközök piacán kavargó botrányok miatt pedig állítólag remek alkalomnak találja a helyzetet a Samsung arra, hogy belépjen ebbe az üzletágba is.