Két instant fényképezőgépet dob piacra a Canon

canon zoemini c instant fényképezőgép kamera
Canon Zoemini C
Vágólapra másolva!
A drágábbikat választva szerkeszteni is lehet a képeket a nyomtatás előtt.
Vágólapra másolva!

A Canon ma bejelentette a két legújabb, Zoemini S és a Zoemini C instant fényképezőgépét. A 2018-ban piacra dobott Canon Zoemini sikerére alapozó „minden egyben” instant kameranyomtatókkal bárhol könnyen készíthetünk öntapadós instant képeket. A kompakt és könnyű kütyük segítségével spontán megörökíthetjük a vidám pillanatokat, és kinyomtathatjuk a fotókat az 5 x 7,6 cm-es Zink öntapadó hátoldalú fotópapírra.

Canon Zoemini C Forrás: Canon

A Canon Zoemini S a legjobb képeinket szép minőségben rögzíti, majd nyomtatja akár azonnal. 8 megapixeles kamerája van, a szelfizést tükör és világító szelfikarika segíti.

A kattintást mobileszközről is működtethetjük, hogy a képen több részlet vagy egy csoport is jól látszódjon.

Az ingyenesen letölthető Canon Mini Print (iOS/Android) alkalmazás segítségével a mobileszközökön tárolt képek is nyomtathatók Bluetooth-kapcsolaton keresztül, és még nyomtatás előtt kreatív szűrőkkel, feliratokkal és keretekkel díszíthetők. A Canon Mini print alkalmazáson keresztül a Zoeminivel készített képek megoszthatók a közösségi médiában, tárolhatók a felhőtárhelyeken A fényképezőgép elfér zsebben vagy kisebb táskában. Három színben lesz kapható: rózsaarany, mattfekete és gyöngyházfehér.

Canon Zoemini C Forrás: Canon

A Canon Zoemini C egy áramvonalasabb változat, 5 megapixeles kamerával, a szelfikészítést segítő reflextükörrel és egy micro SD-kártyahellyel. Kissé másképp működik, nem képes mobilalkalmazáshoz csatlakozni. Négy színben lesz kapható: rózsaszín, sárga, zöld és kék változatban.

A Canon Zoemini S és a Canon Zoemini C dobozában 10-10 db öntapadó, elkenődés- és szakadásmentes Zink fotópapír található, a pótpapírok 20 vagy 50 darabos csomagban kaphatók majd. Mindkét modell 2019. április 25-től érhető el a Canon online üzletében és a hivatalos viszonteladóknál.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!