Kétfős előfizetést tesztel a Spotify

spotify
Spotify
Vágólapra másolva!
Árban az egyszemélyes és a családi előfizetés között van.
Vágólapra másolva!

Jelenleg háromféle előfizetést kínál az ingyenes verziójáról feljebb lépni kívánóknak a Spotify. A Premium egy főnek ad lehetőséget a reklámoktól és egyéb korlátozásoktól mentes zenehallgatásra, míg a Családi Premiumot maximum hat, azonos háztartásban élő személy veheti igénybe. A harmadik a felsőoktatásban tanulók számára elérhető Premium for Students, ez egy felárú Premium-előfizetés. Hazánkban ilyen sorrendben 4,99 / 7,99 / 2,49 euró a csomagok havidíja.

Spotify Forrás: John Tekeridis / Pexels

A Spotify most néhány országban elérhetővé tett egy vadiúj konstrukciót. A Premium Duo előfizetést az egy háztartásban élő pároknak találták ki, gyakorlatilag

egy kétfős családi csomag.

Árban félúton van a Premium és a Családi Premium között, így amennyiben hazánkban is bevezetik, akkor 6,49 eurós árazásra lehet számítani. Jelenleg Chilében, Dániában, Írországban, Kolumbiában és Lengyelországban érhető el a Premium Duo.

Az új csomaggal feltehetően a családi jelszómegosztás ellen kíván harcolni a Spotify, hiszen egyáltalán nem szokatlan a házastársak és élettársak körében, hogy elárulják egymásnak a különböző szolgáltatásokban használt jelszavakat, ami a zenestreamelő esetében bevételkieséshez vezet.

A Duo extrája, hogy az előfizető párok közös lejátszási listákat kapnak az egyénileg hallgatott zenék alapján, ezek normál, lazítós és pörgős típusúak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!