Chromecast-támogatással újíthat az Apple Music

Vágólapra másolva!
Bár konkrétumok még nincsenek, a jelek szerint Chromecast-támogatást kaphat az Apple Music.
Vágólapra másolva!

Többé nem titok, hogy az Apple a különféle szolgáltatásaiból akar igazán sok pénzt keresni. Ezért mutatta be nemrég az Apple TV+ és a News+ platformokat. Az Apple Music azonban egy ideje már nagy sikernek számít, és Androidon is igen népszerű.

Természetesen a HomePod alapból kínált támogatást az Apple Music szolgáltatáshoz, de az Amazon Echo esetében több évbe telt a támogatás megérkezése.

Forrás: Apple

A 9to5Google jelentése szerint az Apple jelenleg a Chromecast-támogatást is fontolgatja. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a dolog már holnap valósággá válik, ráadásul egyelőre konkrét időpontokat sem említenek.

Az Apple Music kapcsán mostanában azonban olyan sok a pletyka, hogy egyértelműnek tűnik az Apple stratégiaváltása. A Chromecast-támogatásnak hála a Google Home eszközökön és az Android TV készülékeken is lejátszhatóak lennének az Apple Music tartalmai, sőt a normál tévéken is a Google digitális médiastreamerével. Ilyenkor minden az androidos Apple Music appon keresztül lenne irányítható, mobilról.