Vége a Samsung Galaxy J-szériának

Samsung Galaxy A7
Többféle színben is elérhető.
Vágólapra másolva!
Nem lépett ki a megfizethető mobilok piacáról a Samsung.
Vágólapra másolva!

A tavalyi év végén számos pletyka érkezett arról, hogy a Samsung újragondolja a belépő- és középkategóriás mobilkínálatát, mivel a riválisok már jó ideje komolyan szorongatják a vonzóbb ár-érték arányú termékeikkel. Ez később a Samsung Mobile vezetője is megerősítette, jelenleg a gyártó egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a kérdéses kategóriákban kivegye a szelet a konkurencia vitorlájából.

A kép csak illusztráció (Samsung Galaxy A7) Forrás: Origo

Az átalakításokkal kapcsolatban mára egyetlen olyan régebbi pletyka maradt, amit nem erősített meg vagy cáfolt a cég: tényleg megszűnik-e a belépőkategóriás Galaxy J-széria? A válasz most hivatalossá vált a Samsung egyik reklámvideójából, a tavalyi modellekkel tényleg lezárult a termékcsalád története.

Idén már nem lesz Galaxy J okostelefon, de ez nem jelenti azt, hogy a tavalyi modellek közvetlen utódai ne készültek volna le, csak épp ezeket már Galaxy A-szériában kell keresni.

Végső soron annyi történt, hogy J-széria beleolvadt az A-szériába.

A Samsung idén már öt A-szériás modellt (A10 / A20 / A30 / A50 / A70) bemutatott, de szerdán még bejelent legalább egyet. A friss készülék várhatóan az idei A-széria legkomolyabb tudású tagja lesz, az A90 jelzést kaphatja.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!