Működik a kikakilt Apple AirPod

EarPods, Apple
SAN FRANCISCO, CA - SEPTEMBER 07: Apple Senior Vice President of Worldwide Marketing Phil Schiller announces AirPods during a launch event on September 7, 2016 in San Francisco, California. Apple Inc. is expected to unveil latest iterations of its smart phone, forecasted to be the iPhone 7. The tech giant is also rumored to be planning to announce an update to its Apple Watch wearable device. Stephen Lam/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy tajvani férfi véletlenül lenyelte az egyik fülhallgatóját.
Vágólapra másolva!

A sürgősségi ellátásban dolgozók rendszeresen találkoznak bizarr esetekkel, egy tajvani férfi pedig a napokban lehetőséget adott az orvosai számára némi szakmai tapasztalat szerzésére: alvás közben lenyelte az egyik Apple AirPod vezeték nélküli fülesét.

Apple AirPods Forrás: AFP/2016 Getty Images/Stephen Lam

Az illető felkelés után először a párnája alatt és az ágya környékén kereste a fülest, de sehol sem találta. Egy idő után rájött, hogy az időközben bömböltetni kezdett fülhallgató hangja a hasa tájáról jön, mire befáradt a legközelebb eső, kaohsziungi kórházba.

A röntgenfelvételek alapján az orvos megállapította, hogy a fülhallgató időközben már eljutott a gyomrából az emésztőrendszerébe, és úgy ítélte meg, hogy páciens nincs életveszélyes állapotban: a műanyag burkolata miatt a fülhallgató elektronikája nem tud kölcsönhatásba lépni a bélflórájával.

A jó doktor felírt neki egy adag hashajtót, és arra utasította, hogy figyelje a székletét.

A férfinek szerencsére nem kellett sokáig várnia, másnap megkönnyebbülten konstatálhatta, hogy távozott a szervezetéből a fülhallgató.

Teljesen működőképes állapotban, 41 százalékos akkutöltöttség mellett.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!