Jön PlayStation 4-re az EA Access

konzolvásárlás 2014 ps4 playstation 4
A hostess holds a remote of a Playstation 4 at the Sony booth during the China Joy fair in Shanghai on July 31, 2014. The gamer fair China Joy (China Digital Entertainment Expo & Conference) opens its doors from July 31 to August 3, 2014. Sony said on July 31 it saw a $261 million first-quarter net profit thanks to brisk sales of its PlayStation 4 console and a weak yen, but said it still expects a full-year loss. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
Vágólapra másolva!
Havi öt dollárért ötvennél is több játék lesz a kínálatában.
Vágólapra másolva!

Régóta várt hírrel szolgált a PlayStation 4-gyel rendelkezőknek az Electronic Arts játékkiadó, idén júliusban végre a Sony konzoljára is megérkezik az EA Access. Az előfizetéses játékszolgáltatás Xbox One konzolokon és PC-n már évek óta elérhető (számítógépeken Origin Access a neve), a segítségével havidíjért cserébe korlátlanul lehet játszani a programban résztvevő játékokkal.

Forrás: AFP/Johannes Eisele

Eurósított árakat egyelőre nem tudunk mondani, de az Egyesült Államokban havi 5 dollárba, vagy 12 hónapnyi hozzáférést egyben kifizetve évi 30 dollárba kerül majd az EA Access. A programban résztvevő játékok listájával szintén adós maradt az EA, azonban annyit elárult, hogy

az indulásakor ötvennél is több játék közül válogathatnak a gamerek.

A szolgáltatás további előnye, hogy az előfizetők 10 százalék kedvezményt kapnak az EA játékainak az árából, továbbá 10 órán át ingyen játszhatnak a legújabb, teljes árú játékaival.

Az EA Access nem egy streamelőszolgáltatás, a gamereknek le kell tölteniük a játékokat a konzoljaikra ahhoz, hogy játszani tudjanak velük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!