Modern hifiberendezések retró ruhába bújtatva

2019.05.11. 21:40

Le fog esni az álla: Úgy néznek ki, mintha a nagyi padlásáról származnának, pedig csúcstechnológiás méregdrága hangcuccok is vannak köztük.

A technológiai iparágra jellemző, hogy a gyártók próbálják az innovatív technológiákat a termékek külsejében is megjeleníteni. Azaz törekednek arra, hogy a modern, nagy tudású és drága eszközeik ne nézzenek ki úgy, mintha évtizedekkel korábban gyártott, elavult, ósdi darabok lennének. Igaz ez a telefonokra, a tévékre, a projektorokra, a laptopokra, sőt még a hűtőszekrényekre és mosógépekre is. 

De mint mindenhol, itt is vannak kivételek! 

A hangcuccok között ugyanis meglepően nagy arányban találhatóak meg a régies formavilágú, ám új, sokszor ultramodern technológiát tartalmazó eszközök, amelyek ennél fogva meghökkentően drágák. Konkrétan olyan masinákat árulnak, amelyek úgy festenek, mintha a nagymama padlásáról szedték volna le, és mégis (majdnem) mindent tudnak, amit ma egy audioeszköztől elvárhatunk. Ezekből az érdekes, sokszor megdöbbentő masinákból készítettünk egy remek kis galériás válogatást, amely a képre kattintva nyílik meg.

A képre kattintva nézegessen képgalériát szép retró külsejű audiokészülékekről!Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!