Extrém legószettet kapott egy kisfiú

lego metamfetamin speed drog kábítószer
Efféle áru szerencsére ritkán kerül elő a boltokban vásárolt legósdobozokból
Vágólapra másolva!
Pokoli szerencse, hogy nem nyelte le a darabkáit.
Vágólapra másolva!

Az ismeretlen dobozok tartalmának az átvizsgálása mindig izgalmas, hiszen sosem tudhatja az ember, hogy miféle kincsekre fog bukkanni. A gyárilag lezárt, boltokban vásárolt dobozok persze már nem ilyen izgalmasak, hiszen egyértelműen rájuk van írva a tartalmuk, azonban ritka esetekben ettől függetlenül érhetik kellemetlen meglepetések a vevőket.

Efféle áru szerencsére ritkán kerül elő a boltokban vásárolt legósdobozokból Forrás: Bulloch megyei seriffhivatal

Így járt a napokban három nő az USA Dél-Karolina államában. A trió vásárolt egy legószettet egy kisfiúnak, azonban közel sem a várt portéka lapult a lezárt dobozban, szerencsére jelen voltak a kinyitásakor. A Bulloch megyei seriffhivatal nyomozója szerint jó másfél kilónyi, átszámítva durván 12 millió forint értékű

metamfetaminnal sikerült ellátniuk a lurkót.

Jim Riggs nyomozó szerint egy postán küldött drogszállítmányról van szó. Szinte garantáltan az történt, hogy a posta nem tudta átadni a címzettnek a csomagot, így elraktározta. Ha sokáig nem jelentkezik senki az efféle csomagokért, akkor elárverezésre kerülnek, így kerülhetett a bizományiba a másfél kiló speed.

Sem a postai dolgozóknak, sem pedig a bizományi munkatársainak nem jutott az eszükbe, hogy belekukkantsanak a lezárt dobozba. Mindenki csak feltételezte, hogy az van benne, ami rá van írva.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!