Jön a Samsung új okostévéire az Apple TV és az AirPlay 2

samsung okostévé airplay apple tv
Megjött az Apple TV és az AirPlay 2 a Samsung új okostévéire
Vágólapra másolva!
A Samsung bejelentette, hogy a gyártók közül először a vállalat 2019-es Smart TV készülékein, valamint bizonyos 2018-as, frissített firmware-rel rendelkező televízióin érhető el több mint 100 országban az Apple TV applikáció és világszerte több mint 176 országban az AirPlay 2 szolgáltatás. A felhasználók így már Samsung Smart TV készülékeken is válogathatnak az Apple TV csatornái, valamint a különféle iTunes tartalmak közül.
Vágólapra másolva!

Az Apple TV applikációt integrálták a Samsung Smart TV platformjába, így a felhasználók az alkalmazás ikonjával könnyedén hozzáférhetnek az iTunes-on vásárolt tartalmakhoz, valamint egyszerűen válogathatnak az iTunes több mint 100 000 filmből és sorozatból álló kínálatából, amelyben számos 4K HDR minőségű tartalom is megtalálható.

Megjött az Apple TV és az AirPlay 2 a Samsung új okostévéire Forrás: Samsung

A felhasználók a világ bármely pontjáról regisztrálhatnak az Apple TV különböző csatornáira az alkalmazáson belül, így csak azokért a tartalmakért kell fizetniük, amelyeket valóban használnak. Ezek a tartalmak, közvetlenül az applikáción keresztül, bárhol és bármikor rendelkezésre állnak.

A 2019-es és bizonyos, frissített firmware-rel rendelkező 2018-as Samsung Smart TV modelleken továbbá elérhető lesz az Apple eredeti tartalomszolgáltató platformja, az Apple TV+ is, amelyet idén ősszel indít a vállalat.

Az AirPlay 2 támogatásnak köszönhetően az iPhone, iPad vagy Mac eszközökön elindított videós és egyéb tartalmak közvetlenül a Samsung Smart TV készülék képernyőjén jelennek meg.

Hírünk megjelenésekor még nem volt elérhető a frissítést megkapó tévék pontos listája.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!