Szabad videózást kínálnak az új Red tarifák

vodafone nőnap
A Vodafone Magyarország nőnapi logója
Vágólapra másolva!
Többek közt a YouTube, a Netflix és az HBO Go sem meríti az adatkeretet.
Vágólapra másolva!

Májustól az új Red tarifák használata esetén a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások mellett a YouTube, a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a Da Vinci Kids appok belföldön és az EU-ban történő használata sem fogyasztja az adatkeretet. Ezek az alkalmazások a tarifába foglalt Social és Video Pass-oknak köszönhetően egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

Forrás: Vodafone

Az új tarifák bevezetését támasztja alá a Vodafone megbízásából készített felmérés is, amely szerint a 16-37 éves hazai internetezők 52%-a hetente néz online videós tartalmakat. A kutatásból kiderül az is, hogy korlátlan adatmennyiség esetén 46%-uk online filmek, videók nézésére használná a mobilinternetét, sőt a közösségi oldalak tartalomfogyasztását tekintve is a harmadik legnépszerűbb tevékenység a videónézés.

– mondta el Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Az új tarifák közül a Red Live és a Red Live+ tarifák előfizetői egyaránt élvezhetik majd a mobil videózás szabadságát. A Red Live tarifa 9 990 forintos havidíj mellett 5GB, a Red Live+ pedig 12 990 forintos havidíjért 10GB itthon és az EU-ban utazási célra felhasználható adatot kínál.

A Vodafone új tarifa portfóliójában ezentúl a három Red tarifa mellett négy Go díjcsomag érhető el. A Go Talk tarifa 7 990 forintos havidíjért korlátlan hívást, SMS-t és MMS-t biztosít belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra, 1GB felhasználható mobiladattal, valamint Social és Connect Pass szolgáltatással. A Go Net díjcsomag pedig 15GB-nyi adatkeretet kínál Social Pass szolgáltatással, valamint belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra 100 perccel vagy SMS -sel, szintén 7 990 Ft-os havidíj mellett.

Az említett havidíjak készülékvásárlás nélküli e-Pack-kel 1 évre, készülékvásárlással pedig e-Pack-kel 2 évre érvényesek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!