Maguktól kikapcsolnak a Google Pixel 3a mobiljai

Vágólapra másolva!
A Pixel 3a és a Pixel 3a XL készülékek tulajdonosai is váratlan kikapcsolásokkal találkozhatnak.
Vágólapra másolva!

A Google Pixel okostelefonok a hivatalos reklámszöveg szerint a létező legjobb androidos élményt garantálják. Az elmúlt évek sorozatos hibái azonban megmutatták, hogy ez nem feltétlen igaz, van, hogy hardveres, van, hogy szoftveres okokból. Néha pedig egyszerűen csak több éves lemaradásban van a Google a funkciókkal, miközben a Samsung vagy más készülékeken az adott dolog már rég elérhető volt.

A Pixel 3a és a Pixel 3a XL ennek ellenére remek fogadtatásban részesült, de úgy tűnik, hogy nem kivétel, és ezeknek a modelleknek is rejtélyes bajai vannak.

Forrás: Gadgets Now.

Az első vásárlók véletlenszerű kikapcsolásokra panaszkodnak olyankor, amikor nem nyúlnak a mobiljukhoz. A probléma a kisebb és a nagyobb modellt is érinti. A Reddit már tele van ilyen panaszokkal, bár nem érint minden egyes készüléket a hiba.

Egyelőre senki sem tudja, hogy mi okozza a problémát, de az biztos, hogy nem egy app, ugyanis csökkentett módban is tapasztalható a jelenség, amely után csak akkor kapcsolnak be a Pixelek, ha nagyjából 30 másodpercig nyomva tartják a bekapcsológombjukat.