Ingyen beszerezhető a The Sims 4

the sims 4 videojáték
The Sims 4
Vágólapra másolva!
Windows mellett macOS-en is futtatható a játék.
Vágólapra másolva!

Az Electronic Arts annak idején az elsők között kezdett el rendszeresen ingyenjátékokat osztogatni a PC-s gamerek Origin játékáruházába való bevonzása érdekében, azonban már nagyon régóta jegeli a kezdeményezést. A kivétel persze erősíti a szabályt, így 2019. május 28-ig bárkinek hajlandó örökre és ingyen odaadni a The Sims 4 alapjátékot. A kiadó valószínűleg arra számít, hogy akinek tetszik, az hajlandó lesz fizetős kiegészítőket vásárolni hozzá, vagy előfizetni az Origin Access szolgáltatásra a Digital Deluxe kiadásához való hozzáférés érdekében.

The Sims 4 Forrás: Electronic Arts

A The Sims-et valószínűleg keveseknek kell bemutatni, függetlenül attól, hogy valaha játszottak-e a játéksorozat bármelyik részével. A The Sims volt az egyik első olyan videojáték, amely rendkívül sikeresen vette célba a játékokkal alapvetően nem szórakozókat, különösen a hölgyek körében bizonyult népszerűnek,

hogy mikromenedzselhetik benne a kis karaktereik életét.

A játék beszerzéséhez csak egy ingyen regisztrálható Origin-fiókra van szükség, és persze telepíteni kell a számítógépre a bolt kliensprogramját. A belépés után a Store fülön keresztül igényelhető a The Sims 4, de aki böngészőben kívánja hozzárendelni a felhasználói fiókjához, az itt is megteheti. A játék Windows mellett macOS-en is futtatható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!