Ötletes címmel jöhet az új Call of Duty

call of duty modern warfare remastered videojáték
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Vágólapra másolva!
Csütörtökön mutatkozhat be a széria legújabb felvonása.
Vágólapra másolva!

Szokásához híven az Activision idén sem hagyja ki egy Call of Duty kiadását, ami nem meglepő, hiszen ez a sorozat a legfontosabb bevételforrása. Most friss pletykák érkeztek az idei részről, amelyek alapján a játék talán azok számára is érdekes lehet, akik már lemondtak a szériáról.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Forrás: Activision

Az idei Call of Duty a sorozat eredeti fejlesztőcégétől jön, az Infinity Ward vagy az Activision marketingesei pedig ötletesen

a Modern Warfare alcímet adhatták neki.

Már előfordult az elmúlt években, hogy a fejlesztők teljesen ugyanazon a címen dobták piacra a legújabb játékukat, mint egy jobban sikerült régit, például a Need for Speed Most Wantedből is kettő van.

Csak a marketingesek értik, hogy ennek mi értelme van, már a gamerek és a sajtó bosszantásán, a kevésbé tájékozott vásárlók összezavarásán kívül.

A játékra rátérve a 2019-es Modern Warfare egy „soft reboot" lehet, amely rengeteg kisebb-nagyobb változtatással próbálhat új életet lehelni a szériába, a hírek szerint a modernkori terrorizmus a fő témája. A tavalyi Black Ops 4-től eltérően ennek lesz egyjátékos kampánya, amelyet elvileg a „realisztikus" és az „érzelmes" jelzőkkel fognak majd leírni a sajtósok.

Ha minden igaz, akkor május 30-án mutatkozhat be az idei Call of Duty, és rögtön elég sok hivatalos információ jöhet róla, nem csak egy rövid trailerre számíthatnak a rajongók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!