Kalóz Battlefield 1942 tűnt fel a Steamen

tank battlegrounds
A Battlefield 1942 kalóz kópiájának tűnik a Tank BATTLEGROUNDS
Vágólapra másolva!
Nem zavartatja magát egy kínai cég, profitálna a klasszikus lövöldéből.
Vágólapra másolva!

Egyes csalók megdöbbentően el tudják veszíteni a kapcsolatot a valósággal. A Reddit egyik felhasználójának a jóvoltából nagy nyilvánosságot kapott, hogy egy kínai fejlesztő Tank BATTLEGROUNDS címen gyakorlatilag egy kalóz kópiát kíván piacra dobni a klasszikus Battlefield 1942-ből. A játék még nem vált elérhetővé, a steames oldala szerint májusban kellene megjelennie, így sajnos senkinek sem sikerült még kipróbálnia, átnéznie a játék könyvtárában lévő állományokat.

A Battlefield 1942 kalóz kópiájának tűnik a Tank BATTLEGROUNDS Forrás: Origo

Ettől függetlenül az áruházas oldala alapján teljesen nyilvánvalónak tűnik a helyzet: a Battlefield 1942 trailere, képernyőképei, és hivatalos leírása található rajta. A részletekre kevéssé adó fejlesztők még arra sem vették a fáradtságot, hogy a szövegben kicseréljék a Battlefield 1942 címet Tank BATTLEGROUNDS-ra.

Teljesen kizárt, hogy a Tank BATTLEGROUNDS megjelenhessen a Steamen, bár hírünk írásáig a Valve még nem törölte az áruházas oldalát.

A Battlefield 1942 éveken át csak az Origin játékboltban volt kapható, de 2015 végén az EA befejezte az árusítását, mivel a GameSpy lekapcsolása miatt működésképtelenné vált a multiplayer része.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!