Battle royale játékot indított a Snapchat

tiny royale snapchat mobiljáték
Tiny Royale
Vágólapra másolva!
Körülbelül két perc alatt le is futnak a csaták.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált a Snapchat legújabb beépített játéka, amellyel a továbbra is pörgő battle royale őrületet próbálja meglovagolni a vállalat. A Zynga által fejlesztett Tiny Royale egy felülnézetes lövölde, egyszerre maximum harminc játékos van a pályán, szóló mellett pedig négyfős csapatokban is játszható a barátokkal. Az utóbbi esetében hangchaten és szöveges chaten át is koordinálható a csapatmunka.

Tiny Royale Forrás: Snap

A műfaji követelménynek megfelelően a játéktér folyamatosan zsugorodik, ami kapóra jött a Snapchatnek, hiszen így képes volt olyan két percre csökkenteni a csaták átlagos hosszát. A mobiljátékok esetében ez kifejezetten hasznos, hiszen ezeket kis dózisokban való fogyasztásra tervezték, a mobilos gamerek többsége nem szeretne, sokszor pedig nem is lenne képes mondjuk 15-30 percen át játszani egy meccset.

Tiny Royale Forrás: Snap

A tájékoztatás szerint a nyár későbbi részében egy rangsorolt kompetitív módot is kap majd a játék: százfős csoportokba kerülnek majd a játékosok, az eredmények alapján pedig 20 szintre lesznek besorolva. A játékmód célját a felsőbb szintű csoportokba való átjutás jelenti majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!