Egy hétig ingyenes a Kingdom: New Lands

kingdom new lands
Kingdom: New Lands
Vágólapra másolva!
Pixelgrafikájú birodalomépítős játékot osztogat az Epic.
Vágólapra másolva!

A végéhez közeleg az Epic Games Store első jelentős leárazása, amellyel párhuzamosan a digitális játékbolt minden héten másik ingyenjátékot osztogat a vásárlók bevonzása érdekében. Persze nem kell megijedni, a jövő héten még érkezik majd az Enter the Gungeon, utána pedig újból kéthetente változik majd az éppen aktuális ingyenjáték.

Kingdom: New Lands Forrás: noio

A témára rátérve 2019. június 13-ig a kétfős fejlesztőcég által készített Kingdom: New Lands vált ingyen és örökre beszerezhetővé. A pixelgrafikát használó, oldalnézetes címben a játékosoknak fel kell építeniük és meg kell védeniük a saját királyságukat. A Kingdomot a játékosok és a kritikusok is szeretik, az Epic Games Store a windowsos mellett a macOS-es verziójához is hozzáférést biztosít.

A játék beszerzéséhez csak be kell jelentkezni az Epic Games Store-ba, majd a termékoldalán végre kell hajtani a nulla eurós vásárlást. A telepítéséhez először installálni kell a számítógépre a játékbolt kliensprogramját, azon keresztül tölthető le maga a Kingdom: New Lands.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!