Ingyenjáték a Vissza a jövőbe sztárjával

burst studios toonstruck
Toonstruck
Vágólapra másolva!
Vasárnap estig szerezhető be a GOG jóvoltából a Toonstruck.
Vágólapra másolva!

Újabb nap, újabb promóciós célból ingyen osztogatott videojáték. A GOG magyar idő szerint vasárnap késő délutánig egy igazán különleges alkotást hajlandó bárkinek ingyen és örökre odaadni: az 1996-ban megjelent Toonstruck egy kézzel rajzolt grafikájú, élőszereplős videókat használó, point and click kalandjáték.

Toonstruck Forrás: Burst Studios

Az élőszereplős videókat történetmesélésre használó játékok amilyen gyorsan betörtek a piacra a 90-es évek közepén, olyan gyorsan el is tűntek, ami elsősorban az élőszereplős részeik rendkívül gyenge minőségének volt köszönhető. Persze akad pár kivétel, ilyen a Toonstruck is, amelyben egy rajzfilmkészítő belecsöppen a saját műsorába.

Ráadásul a főszereplőt Christopher Lloyd, a Vissza a jövőbe doktora alakítja benne.

Nem ő az egyetlen sztár a játékban, csatlakozott hozzá a Homer Simpson angol hangját adó Dan Castellaneta, Dom DeLuise (Charlie – Minden kutya a mennybe jut), továbbá Tim Curry (Gabriel Knight, Rocky Horror Picture Show) is.

A Toonstruck beszerzéséhez be kell jelentkezni a GOG-ba, majd a nyitólapján meg kell keresni a játék osztogatását hirdető lila bannert. Végül a zöld Get it FREE gombra kattintva a játék örökre hozzárendelődik a használt felhasználói fiókhoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!