A piszkos fürdővizét árulja a cosplayer

belle delphine cosplayer
Már a használt fürdővizét is árulja a cosplayer
Vágólapra másolva!
Elkapkodták az első készletet a nyálukat csorgató rajongói.
Vágólapra másolva!

Az internet kismillió új üzleti lehetőséget teremtett, az egyik aránylag új megélhetési forma, hogy a cosplayer hölgyek szexuálisan túlfűtött öltözékekben mutatkozva milliós rajongói tábort építenek maguknak a közösségi médiában, majd többek közt a szponzoraik termékeinek a hirdetésén keresztül, plusz túlárazott termékek árusításával halálra keresik magukat.

Már a használt fürdővizét is árulja a cosplayer Forrás: Belle Delphine / Instagram

A magát csak Gamer Girlnek nevező, emellett Belle Delphine modellnéven futó, hivatalosan Belle Kirschnernek hívott brit cosplayer most minden eddiginél magasabbra tette a lécet az iparban: meghökkentően túlárazott poszterek és egérpadok után kis üvegcsékben elkezdte árulni a koszos fürdővizét.

Darabja postaköltség nélkül 30 dollárba, azaz 8600 forintba kerül, az első készletet pedig gyorsan elkapkodták a rajongói.

A leírás szerint „szentimentális" termékről van szó, emberi fogyasztásra nem alkalmas a tartalma. Belle természetesen tisztában van azzal, hogy nevetséges és kínos a legújabb terméke, de egy instagramos kommentben kifejtette, hogy olyan korban élünk, mikor a lányok még a fürdővizüket is képesek eladni.

Delphine kapcsán megemlítendő, hogy a vállalkozása konkrétan a felnőttipar perifériáján van: szó szerint a testéből él, így annyira azért nem extrém a mostani húzása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!