Így néz ki a rózsaszín Samsung Galaxy Note 10

Vágólapra másolva!
Nem sokkal a bejelentés előtt szivárogtak ki a renderelt képek erről a verzióról.
Vágólapra másolva!

Egyre közeledünk a Samsung Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+ tervezett, augusztus 7-i bemutatójához, emiatt aztán egyre több a szivárgás. A WinFuture jóvoltából azt nézhetjük meg, hogy milyen lesz a rózsaszín változat (eddig fehér, ezüst és fekete modellekről hallhattunk).

Valószínűleg nem lesz minden országban elérhető egyből ez a szín, ahogyan a pletykált zöld és kék sem biztos, hogy mindenhol kapható lesz.

Forrás: WinFuture

A renderelt képek mellett egyébként új információk is vannak. A Galaxy Note 10 a várakozások szerint Exynos 9820 chipet kap, 12 GB RAM-mal és 256 vagy 512 GB tárhellyel (UFS 3.0). A tripla kamera fő egysége három állásban változtatható rekeszértékkel dolgozik majd (f/1.5, f/1.8, f/2.4), ezt egy 12 megapixeles telefotós és egy 16 megapixeles ultraszéles megoldás kíséri, míg az előlapi szenzor 10 megapixeles lesz.

A nagyobb modell 4300 mAh-s akkumulátora 45 wattos gyorstöltést támogat majd, a vezeték nélküli töltés 20 wattos lesz, és a sztereó hangszórók sem hiányoznak. A forgalmazás már augusztus 23-án elindulhat, a sima Galaxy Note 10 alapára pedig 999 euró lehet.

A rendezvényen a Galaxy Watch Active 2, valamint egy új színű Galaxy Buds is befuthat.