Hamarosan befuthat az LG V60 ThinQ

Vágólapra másolva!
A vártnál is hamarabb érkezhet az 5G-s LG V60 ThinQ okostelefon.
Vágólapra másolva!

Az LG V szériája alapvetően a Samsung Galaxy Note sorozatra volt válasz, azonban az utóbbi időben elég vegyes irányvonalat képvisel. Az LG G8 ThinQ sokak szerint csak a Galaxy S10e ellenfele, ezért aztán a csúcsot az LG-nél az LG V35 ThinQ, majd a V40 ThinQ, aktuálisan pedig a V50 ThinQ jelenti.

Mi lehet a következő? Dél-koreai források szerint az LG V60 ThinQ, amely szintén 5G-s lesz, akárcsak a V50 ThinQ. Ez ráadásul a vártnál hamarabb érkezhet meg, állítólag már szeptemberben 6-án, a berlini IFA kiállításon debütál.

Forrás: 9to5Google

Ha így lesz, az meglehetősen furcsa stratégiát jelentene, hiszen a V50 ThinQ igazából még Amerikában is csak nemrég lett kapható. A V40 ThinQ pedig legutóbb októberben debütált.

A bemutató dátumánál is fontosabb lesz azonban, hogy mit tud maga a készülék. Az utóbbi években az LG nem tudta elhódítani a kritikusok elismerését, ahogyan a fogyasztókat sem igazán nyerte meg az eladási adatok alapján. Riválisa pedig bőven lesz a V60-nak, csak szeptemberre várható a Galaxy Note 10 után a szintén 5G-s Galaxy A90, a Galaxy Fold és egy kínai rivális összehajtható mobilja.