Nem akar összefutni az éjjel a tévéemberrel

tévéember usa virginia
Akció közben a tévéember
Vágólapra másolva!
Vicces és ijesztő, ráadásul kéretlenül tévéket hagy mások verandáin.
Vágólapra másolva!

Bizarr jelenségre ébredtek vasárnap reggel a Virginia állambeli Richmond egy családi házas környékének lakói, az új leple alatt egy kibelezett tévének tűnő „sisakot" viselő férfi régi televíziókat tett közel hatvan ház gyepére vagy verandájára. Az egyik áldozatának a biztonsági kamerája rögzítette is tévéembert: valószínűleg nem tudnánk, hogy mit reagáljunk, ha összefutnánk vele az éjszaka.

A rendőrség még vasárnap összegyűjtötte és elszállította régi tévéket, de nem igazán tudja, hogy mit kezdjen az elkövetővel, az illegális szemétlerakás tűnik az egyetlen elkövetett bűncselekménynek. Ez a második ilyen eset a városban, tavaly augusztusban egy másik városrészen már eljátszotta ugyanezt a rejtélyes tévéember.

Csak találgatni lehet, hogy kicsoda az elkövető, mi jár a fejében, és honnan szerzi a rengeteg tévét.

A helyiek valamiféle csínytevésnek tartják a tevékenységét, amely érthető a különleges maszkja és az elkövetés módja miatt. Ha csak egy kevésbé sikeres tévészerelőről volna szó, aki nem kíván fizetni a nyakán marad veszélyes hulladék elszállításáért, akkor jó eséllyel nem így szabadulna meg illegálisan a tévéktől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!