Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái

samsung galaxy note10+ okostelefon
Samsung Galaxy Note10+
Vágólapra másolva!
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.
Vágólapra másolva!

A DxOMark tesztelési rendszere olyan független rangsort alakít ki, amelynek segítségével a felhasználók is könnyedén tájékozódhatnak az okostelefonok kameráinak fotós és videós képességeiről. A Galaxy Note10+ 5G első helyezést érdemelt ki a DxOMark szelfis tesztkategóriájában előlapi kamerájával, amely 99 pontot ért el a teszten, a hátlapi kamerákat is értékelő 113-as összetett pontszámával szintén első helyet ért el a listán.

Samsung Galaxy Note10+ Forrás: Samsung

A Samsung Galaxy Note10 és Note10+ telefonokkal a felhasználók anélkül készíthetnek professzionális videókat, hogy extra felszerelést kellene magukkal vinni. Az Élő fókuszos videó és a Hang Zoom funkciókkal a Note10 kiemeli a fontos tartalmakat, legyen szó kép- vagy hanganyagokról. A Szuperstabil felvétel pedig stabilizálja kép bemozdulásait, Hyperlapse módban is.

A Galaxy Note10 készülékekkel készült videók számítógép nélkül is könnyedén szerkeszthetők, a beépített Videószerkesztővel a vágási funkciók a telefonon is elérhetők. Az S Pen segítségével a felhasználók kiválaszthatják azokat a képkockákat, amelyeket módosítani szeretnének. A DxOMark nívós elismerésében részesült Galaxy Note10 megújult kamerájában olyan funkciók találhatók meg, mint a Képernyőrögzítő, az AR-irkafirka, a 3D Szkenner, illetve az előlapi kamera Éjszakai módja.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!