Jöhet a képernyőmegosztás a Messengerbe

Woman using smartphone in the car under city lights Road Trip Travel People Traveling Tourism Businesswoman Young Women Women Back Seat Smiling Looking Driving Traffic Caucasian Ethnicity Business Travel One Person Journey Freedom Enjoyment Happiness Tran
Beautiful young business woman driving in taxi at night and looking at her mobile phone
Vágólapra másolva!
Többféle felhasználási lehetősége is lehet a funkciónak.
Vágólapra másolva!

A Facebook androidos alkalmazásainak a kódjában mindig könyékig elmerülő Jane Manchun Wong újabb érdekes felfedezést tett: a jelek szerint a Messenger alkalmazás a jövőben képessé válhat az okostelefonok kijelzőinek videocsevegésekben való megosztására. Ez jól jöhet például képek és videók mutogatására, mobilos technikai segítség nyújtására.

A funkció aktiválásához először hang- vagy videocsevegést kell indítani, majd a kijelző alsó részén lévő megosztási gombra kell koppintani. Ha sikerült beüzemelni, akkor a Messenger kikapcsolja a mobilok kameráit, mindenki csak a kijelzőjének tartalmát megosztott személy videofolyamát látja.

A hangcsevegés ettől persze még működik, képernyőmegosztás közben is lehet beszélgetni.

Jane szerint a képernyőmegosztás látszólag még a fejlesztési fázis aránylag korai fázisában van, így nem világos, hogy mikor jelentheti be a Facebook. Már ha egyáltalán valaha bejelenti, nincs rá garancia, hogy valamilyen oknál fogva nem kaszálják el az illetékesek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!