Odacsaphat kamerafronton az iPhone és Pixel mobiloknak a Samsung

Vágólapra másolva!
Titokzatos üzenet érkezett egy neves szivárogtatótól, ami nagy kamerás fejlesztésekre utal.
Vágólapra másolva!

Egy ideje már pletykálnak róla, hogy a Samsung az igazi kamerás újdonságait a Galaxy S11 szériához tartogatja. Bár a különböző tesztek mind eltérnek kicsit, a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a Samsung csúcsmobiljai hiába vannak ott a legjobbak között kamerafronton, a Pixel és iPhone mobilok általában egy hajszállal jobbak. Természetesen az effajta vélemények általában szubjektívek, a Samsung azonban szívesen véget vetne a vitának azzal, hogy felülmúlja a riválisait.

Forrás: DPReview

Az elismert szivárogtató, Ice Universe nemrég olyan üzenetet tett közzé, amelyben egy kérdést is feltesz: mit gondolunk, miért vásárolta fel a Samsung Electronics a Corephotonics céget, ami a többkamerás technológia egyik vezető úttörője?

A választ a rajongókra hagyta, a többkamerás megoldásokra specializálódott vállalat év eleji felvásárlása azonban valóban arra utal, hogy a Samsung tovább erősítene kamerafronton. Ice Universe követői szerint jobb optikai zoomot, magasabb felbontást hozhat a Galaxy S11, de akár a kijelző alá is költözhet a szelfikamera.

Vajon tényleg a Corephotonics lesz a titkos fegyver a Google és az Apple ellen?