Új videókon két sokak által várt játék

death stranding hideo kojima sony playstation 4 videojáték
Death Stranding
Vágólapra másolva!
A Death Stranding és a The Outer Worlds is megtekinthető mozgás közben.
Vágólapra másolva!

Remekül sikerült a Tokyo Game Show 2019 játékkiállítás, többek közt két várva várt játékról is friss videók érkeztek a rendezvény apropójából. Az egyik Hideo Kojima új játéka, a PlayStation 4-re november 8-án, de később talán PC-re is megjelenő Death Stranding lényegére maga a mester próbált rávilágítani, bár pár nappal korábban még arról beszélt, hogy ő sem érti az alkotását.

Röviden körülbelül arról van szó, hogy a főhősnek egy nyílt világban mozogva kell csomagokat eljuttatnia egyik helyről a másikra. Eközben megpróbál újból kapcsolatot teremteni az USA települései között, miután egy apokaliptikus, természetfeletti jelenség megtizedelte az emberiséget, elszigetelte egymástól a túlélők csoportjait.

Az útját logisztikai problémák, banditák és misztikus jelenségek nehezítik, de a mozinézők kedvéért lesz ultrakönnyű mód is a játékban, hogy érdemi kihívás nélkül is végigjátszható legyen.

A másik érdekesség a The Outer Worlds legújabb játékmenetes videója, amelyből túl sok újdonság ugyan nem derül ki az Obsidian Entertainment új akció-szerepjátékáról, de persze a gamereknek húsz percnyi játékmenet többet mond akárhány gondosan megszerkesztett sajtóközleménynél. A játék október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!