Visszaesett a szobáját 14 év után kitakarított gamer

jaegerrmeister wow world of warcraft szemét hulladék
14 éven át nem takarította ki a szobáját a WoW-játékos
Vágólapra másolva!
A World of Warcraft Classic megjelenésére fogja a problémát.
Vágólapra másolva!

A konzolos és PC-s játékokkal rutinszerűen szórakozókról több sztereotipikus tévképzet él a köztudatban, pedig a gamerek pont ugyanolyan sokszínűek, mint a tévénézők. Persze ettől még vannak olyan figurák, akik száz százalékban reflektálnak a negatív előítéletekre: az egyik legnépszerűbb sztereotípia a túlsúlyos srác, aki minden szabadidejét játékozással tölti, a szobája pedig a szó legszorosabb értelmében egy szemétdomb.

14 éven át nem takarította ki a szobáját a WoW-játékos Forrás: Jaegerrmeister / Twitch

Idén júniusban a sztereotípiának tökéletesen megfelelő személy híre járta be a gamer sajtót, a Twitchen Jaegerrmeister néven World of Warcraftot közvetítő amerikai fiatalember azzal sokkolta a nézőit, hogy állítása szerint 14 éve nem takarította ki a szobáját, nem volt hozzá ideje és kedve a WoW miatt.

A nézőinek noszogatására megmutatta szobáját, és elég hihetőnek bizonyult a sztorija: az egyik sarokban olyan két méter magas halomban állt a hulladék, de általánosságban véve majdnem minden négyzetcentiméter vízszintes felületre jutott valami jobb esetben nem penészes, rosszabb esetben penészes szemét. Minden típusú hulladék volt a helyiségben, ami 14 év alatt egy szobában keletkezhet.

Sőt, még két szemeteszsákra való vizeletet is tárolt, ezek szerint nem szereti egy kis pisilhetnék miatt cserben hagyni a csapatot.

Az internetes szégyenítés és a születésnapja hatására Jaegerrmeister pár nappal később kitakarította a szobáját, a sok órás munkát pedig élőben streamelte a Twitchen. Két hónap elteltével az egyik feliratkozója a napokban megkérdezte, hogy mi a helyzet a szobájával.

Némi mellébeszélés után kénytelen volt beismerni, hogy újból erősen gyűlik a szemét mindenhol, mióta augusztus végén megjelent a World of Warcraft Classic.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!