Tesztelhető a Steam új játékkönyvtára

2019.09.18. 16:07

Akad pár funkcionális újítás is a ráncfelvarrás mellett.

A számítógépes játékosok talán örömére a Valve végre nyilvános béta fázisba léptette a Steam megújult játékkönyvtár felületét, így az érdeklődők opcionálisan már bekapcsolhatják. Ehhez a kliens Beállítások menüjében aktiválni kell a bétaprogramban való részvételt, majd egy újraindítást követően letöltődik és települ a frissített felületet hozó patch.

Tesztelhető a Steam megújult játékkönyvtáraForrás: Origo

Az új kinézet esztétikai szempontból jelentős előrelépés a rendkívül kopott régihez képest. Üdvözlendő, hogy a játéklistában a játékok címei előtt már az ikonjaik is látszanak, a játékok oldalaira lépve pedig gyorsabbá vált a releváns fórum elérése.

Forrás: Origo

Szintén hasznos, hogy a keresőmező melletti ikonra kattintva például támogatott játékmódok, címkék, műfajok, és gamepad- vagy VR-támogatás alapján is szűkíthető a kollekció, plusz némileg talán egyszerűbbé vált az egyénileg létrehozott játékgyűjteményes listák kezelése.

Forrás: Origo

Igazság szerint a Steam új könyvtára nem hoz semmiféle igazán radikális újdonságot, inkább csak egy korrekt ráncfelvarrásról van szó, amelyre már régen illett volna sort keríteni.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!