Tesztelhető a Steam új játékkönyvtára

valve steam
Tesztelhető a Steam megújult játékkönyvtára
Vágólapra másolva!
Akad pár funkcionális újítás is a ráncfelvarrás mellett.
Vágólapra másolva!

A számítógépes játékosok talán örömére a Valve végre nyilvános béta fázisba léptette a Steam megújult játékkönyvtár felületét, így az érdeklődők opcionálisan már bekapcsolhatják. Ehhez a kliens Beállítások menüjében aktiválni kell a bétaprogramban való részvételt, majd egy újraindítást követően letöltődik és települ a frissített felületet hozó patch.

Tesztelhető a Steam megújult játékkönyvtára Forrás: Origo

Az új kinézet esztétikai szempontból jelentős előrelépés a rendkívül kopott régihez képest. Üdvözlendő, hogy a játéklistában a játékok címei előtt már az ikonjaik is látszanak, a játékok oldalaira lépve pedig gyorsabbá vált a releváns fórum elérése.

Forrás: Origo

Szintén hasznos, hogy a keresőmező melletti ikonra kattintva például támogatott játékmódok, címkék, műfajok, és gamepad- vagy VR-támogatás alapján is szűkíthető a kollekció, plusz némileg talán egyszerűbbé vált az egyénileg létrehozott játékgyűjteményes listák kezelése.

Forrás: Origo

Igazság szerint a Steam új könyvtára nem hoz semmiféle igazán radikális újdonságot, inkább csak egy korrekt ráncfelvarrásról van szó, amelyre már régen illett volna sort keríteni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!