Botokkal képezné a kezdőket a Fortnite

epic games fortnite videojáték
Fortnite
Vágólapra másolva!
Emellett igazságosabbá válhatnak a meccsek.
Vágólapra másolva!

Jelentős változtatások jönnek a jelenleg talán legnépszerűbb battle royale játékba. Az Epic Games blogbejegyzése szerint a következő szezont indító 10.40-es verziótól kezdve a Fortnite sokkal hatékonyabban méri majd fel a játékosok képességeit, a rendelkezésre álló adatok alapján pedig minél hasonlóbb képességű játékosokat próbál majd beválogatni a meccsekbe.

Fortnite Forrás: Epic Games

Ez elméletileg ideális a játékosok számára: a még gyakorlásra szorulók több sikerélményt és igazságosabb meccseket kapnak, míg a technikásabb játékosokat komolyabb kihívás elé állítja majd a Fortnite.

Ezzel párhuzamosan az Epic a gyakorlásra szoruló játékosokat külön is próbálja majd segíteni, méghozzá botok bevezetésével.

Az újoncokat, vagy éppen a gyenge statisztikával rendelkezőket a játék olyan meccsekbe fogja beléptetni, amelyek esetében az ellenfelek egy része gépi játékos lesz; a vegyes résztvevőjű meccsek sokat segíthetnek a játék működésének a kiismerésében, és persze az általános gyakorlásban.

Minél jobb egy játékos, annál kisebb eséllyel kerül majd botokat is tartalmazó meccsekbe, a kifejezetten technikás gamerek pedig elképzelhető, hogy ténylegesen nem is találkoznak majd gépi ellenfelekkel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!