El vannak átkozva a Fallout 76 ajándéktárgyai

fallout 76
Fallout 76.
Vágólapra másolva!
Most épp egy penészproblémás sisakot kellett visszahívni.
Vágólapra másolva!

A teljesen multiplayer Fallout 76 óriási csalódást okozott a rajongók számára a bugosságával és az átgondolatlanságával, ráadásul most már kijelenthető, hogy a játékhoz készült ajándéktárgyakkal is szokatlanul sok a probléma.

Forrás: Bethesda

Az első botrány rögtön a játék megjelenésekor tört ki: a 200 dolláros (nettó 61 ezer forintos) Power Armor Edition vásárlói a reklámozott szép vászontáska helyett egy kifejezetten gyenge minőségű nejlontáskát kaptak, és még küzdeniük is kellett, hogy a cég hajlandó legyen elkészíttetni és kiszállíttatni a megígért terméket. Ezután a 80 dolláros (nettó 24 ezer forintos) Nuka Rum szeszesitalt sikerült üveg helyett műanyagpalackba tölteni, ráadásul maga a rum is megkérdőjelezhető minőségű volt.

Fallout 1:1 T-51 Power Armor Nuka-Cola Helmet Forrás: Bethesda

Most itt a legújabb botrány: ezúttal az exkluzívan a GameStopnál árult, 150 dolláros (nettó 46 ezer forintos) Power Armor Nuka Cola Helmetet kellett visszahívni. A 20 ezer darabos példányszámban készült, konkrétan fejre húzható sisak egyes betétrészei penészgombával fertőzöttek lehetnek, így a viselőik

légúti fertőzést kaphatnak tőle.

Ez vérlázító egy olyan termék esetében, amit a kicsomagolása után garantáltan rögtön a fejükre húznak a vevők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!