Most nyomtatókat üt ki a Windows 10

hp officejet pro 8210 nyomtató printer
HP OfficeJet Pro 8210
Vágólapra másolva!
Hibás a pár napja megjelent minőségjavító patch.
Vágólapra másolva!

Szeptember 26-án a Microsoft újabb összegző frissítést tett elérhetővé a Windows 10 May 2019 Update operációs rendszerhez, a biztonsági hibákat nem foltozó KB4517211 jelzésű javítás a változtatási jegyzéke alapján rengeteg bugot szüntet meg. Az egyik a mostanra nyugodtan hírhedtnek mondható szeptemberi hibajavító kedden bukkant fel, egyes gamerek hangproblémákkal szembesültek a telepítése után.

HP OfficeJet Pro 8210 Forrás: HP

Bosszantó, de a jelek szerint az új minőségjavító frissítéssel is gondok vannak: a Microsoft terméktámogatási fórumában gyűlnek a beszámolók, miszerint a telepítése után felmondták a szolgálatot a számítógépekhez kötött nyomtatók, a legtöbb panaszos HP printerrel rendelkezik. Egész pontosan az történik, hogy nyomtatás leokézása után összeomlik a Windows nyomtatáskezelő szolgáltatása.

A frissítés változtatási jegyzéke alapján a KB4517211 két nyomtatással kapcsolatos hibát is megszüntet, feltehetően a javítások implementálása során sikerült elplántálni a legújabb bugot.

A probléma által sújtott felhasználók jelenleg csak az összegző frissítés eltávolításával tudják újból működésre bírni a nyomtatóikat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!