Kiszivárgott, hivatalos képen látható a Google Pixel 4

Vágólapra másolva!
Evan Blassnak hála a normál és az XL modellről is előkerült egy-egy hivatalos, renderelt kép.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem lett sláger a Google Pixel okostelefonjaiból, amelyek drágák és nehezen elérhetőek a legtöbb régióban. Ennek ellenére abszolút csúcsmobilnak tekintik a szakemberek, hiszen nem csak a Google elképzelését mutatják meg az Androidról, de kamerában továbbra is a legjobbak közé tartoznak, nem ritkán pedig különc funkciókkal újítanak a Pixelek.

A Pixel 4 sem lesz kivétel, az egyik nagy érdekessége a multimédiás, érintés nélküli gesztusvezérlést is támogató Soli radartechnológia.

Forrás: Evan Blass

Magáról a Pixel 4-ről már a Google is szivárogtatott párszor, azóta pedig rengeteg videó és fotó, valamint specifikáció került elő. Most Evan Blass kiszivárogtatta az első hivatalos, renderelt képet is a Pixel 4-ről és a Pixel 4 XL-ről.

Hátsó ujjlenyomat-olvasó valóban nincs a készülékeken, a tippek szerint egyáltalán nem is lesz ilyen szenzor a mobilokban, amelyek kizárólag az arcfelismerésre építenek majd. Dizájndíjat biztosan nem nyer egyébként a Pixel 4 sorozat, főleg ekkora felső kávával, de legalább 90 Hz-es kijelzője és nagyon jó kamerarendszerre számíthatunk.