Jövőre csúszott a Doom Eternal

doom eternal videojáték
Doom Eternal
Vágólapra másolva!
Viszont legalább jön a modern eszközökre a Doom 64.
Vágólapra másolva!

Összetörte a Doomslayer rajongóinak szívét az id Software, a fejlesztőcég idén november végéről 2020. március 20-ra halasztotta a Doom Eternal megjelenését, állítása szerint több időre van szüksége a játék elvárt minőségűre csiszolására. Persze tisztában van vele, hogy mekkora csalódás ez a rajongóknak, azonban biztos benne, hogy megéri várni rá plusz négy hónapot.

Doom Eternal Forrás: id Software / Bethesda

Szintén rossz hír, hogy az eltolt megjelenés ellenére az Invasion játékmód nem lesz elérhető a Doom Eternal megjelenésekor, ennek keretében a játékosok démonként megjelenhetnek mások egyjátékos kampányaiban. A cég szerint az Invasion röviddel a játék megjelenése után válik majd elérhetővé egy ingyenes frissítésben.

Végül egy jó hír is van: a Doom Eternal kiadásával párhuzamosan a Doom 64 is megjelenik majd PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra. Az 1997-es cím eddig csak a Nintendo 64-en volt játszható, a Midway Games fejlesztette, és az id-féle Doomok közvetlen folytatása vagy portja helyett egy eredeti címről van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!