Csendes lett az októberi patch kedd

laptop notebook office
Vágólapra másolva!
Csak 59 sérülékenységet foltozott a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé váltak a Microsoft szokásos havi hibajavításai a támogatott termékeihez. Az októberi hibajavító kedd kifejezetten csendesre sikerült: a cég 59 sebezhetőségeket szüntetett meg a termékeiben, amelyből 8 kapott kritikus besorolást. Ehhez persze érdemes hozzátenni, hogy a Microsoft még a múlt héten soron kívül javított egy orbitális sérülékenységet az Internet Explorerben, ez nincs beleszámolva a mostani felhozatalba.

Forrás: Christina Morillo / Pexels

Az októberi javítások a többek közt Windows összes támogatott verzióját, az Internet Explorert, a Microsoft Edge-et, a Microsoft Office-t, és a .NET keretrendszert érintik. A Windows 10 különféle változataiban a sebezhetőségek mellett általános hibákat is javított a Microsoft, a változtatási jegyzékek alapján a jelentősebb bugok közül csak nyomtatással kapcsolatosakat szüntetett meg.

Az elmúlt egy hónapban rengeteg rejtélyes hibajelenségről számoltak be a felhasználók, beleértve a Start menü összeomlását is, az efféle gondokkal küszködőkön valószínűleg nem segítenek a mostani patchek.

A Microsoft legújabb frissítései a Windows Update szolgáltatáson keresztül telepíthetőek, vagy inkább települnek automatikusan, különösen Windows 10 esetében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!