Növelte az adatot a számlás tarifáiban a Telenor

okostelefon smartphone telefonálás
Vágólapra másolva!
A beszédet előnyben részesítőkre is gondolt a szolgáltató.
Vágólapra másolva!

Még több adatkeretet tartalmazó csomagok, 100 GB mobilnetes tarifa már 7990 forintért, és korlátlan hálózaton belüli beszélgetés havi bruttó 5490 forintért. Az új Telenor XS és S, valamint Hiper M Talk, Hiper M Net, Hiper L és XXL tarifái között a Telenor meglévő és új lakossági számlás előfizetői egyaránt megtalálhatják a számukra ideális mennyiségű adatot vagy beszédet tartalmazó csomagokat.

A kép csak illusztráció Forrás: Kaboompics / Pexels

Az új tarifacsomagok többsége a korábbinál több adatot tartalmaz, így az 1 GB-os belépő szintű Telenor XS csomag után következő, Telenor S névre hallgató csomagban már 3 GB található, és ezzel a tarifával korlátlan hálózaton belüli beszéd is elérhető, már havi bruttó 5490 forintos havidíjért, készülékvásárlás nélkül, 11 hónapos hűséggel, e-Komfort csomaggal.

Újdonság, hogy a közepes, M kategóriájú tarifacsomagokat gyakorlatilag klónozta a Telenor, így az ügyfelek kétféle Hiper M csomagból választhatnak aszerint, hogy inkább több mobilnetre, vagy korlátlan beszélgetésre van szükségük. A Hiper M Net csomagot a Telenor a 100 GB-os kiegészítő adatjegy népszerűségére építve hozta létre. Ebben 100 GB belföldi hipernetezés – amelyből 12 GB leforgalmazható az 1-es roaming díjzónában –, valamint 120 perc belföldi hívás található, és a csomag a Telenor S-nél részletezett feltételekkel már havi bruttó 7990 forintért elérhető.

A Telenor új díjcsomagjai Forrás: Telenor

A Hiper M Talk csomag ugyanakkora havidíjért minden belföldi hálózatba, és az 1-es roaming díjzónába szóló korlátlan beszédet tartalmaz, valamint 5 GB belföldi vagy EU-s mobilinternetes adatkeretet. A teljes, azaz a belföldi percek és SMS, valamint a hipernetezés esetében is korlátlanságra vágyóknak Hiper XXL néven érhető el számlás tarifacsomag, amellyel az EU-s roaming díjzóna országaiban a beszéd és az SMS terén is korlátlanság, valamint 25 GB adatkeret érhető el.

Az új csomagok közül a Telenor XS és S, valamint a Hiper L mellé választhatók egyszeri, 30 napig érvényes, valamint havonta megújuló adatjegyek 1, 3, 5, 15, valamint 100 GB adatkerettel. A 18-26 év közötti fiatalok pedig továbbra is igénybe vehetik a YES! opciót, amellyel a 100 GB belföldi mobilinetet tartalmazó Hiper M Net tarifacsomagra kedvezményes, 5990 forintos havidíjért fizethetnek elő 1 évig.

A tarifacsomagok fenti árai készülékvásárlás nélkül, havidíjkedvezmény miatt vállalt 11 hónap hűséggel, e-Komfort csomaggal érvényesek. Ettől eltérő havidíjakkal az új tarifák elérhetők hűség nélkül, valamint kedvezményes készülékvásárlás esetén 2 év tarifahűséggel is. A Telenor korábbi számlás Telenor Blue+ tarifái 2019. október 15-től csak hűség nélküli konstrukcióban érhetők el, értékesítésüket pedig 2019. november 11-én lezárja a szolgáltató.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!