Újabb rossz hírek jöttek a Fallout 76 háza tájáról

bethesda fallout 76 videojáték
Fallout 76
Vágólapra másolva!
Jövőre csúszott a Wastelanders, fizetős lesz a privát szerver.
Vágólapra másolva!

Pozitív visszhangot váltott ki pár hónapja a Fallout 76 következő tartalmi frissítésének a bejelentése, az ingyenes Wastelanders csomag nem játékos karakterekkel (NPC-kkel) és új küldetésekkel fogja bővíteni a játékot. Ennek köszönhetően a Fallout 76 sokkal jobban fog hasonlítani az egyjátékos Falloutokra, ami a cég reményei szerint sokat segíthet a játék megtépázott renoméján, plusz meggyőzheti a megvásárlásáról a MMO-szerű játékok iránt egyáltalán nem érdeklődő Fallout-rajongókat.

Fallout 76 Forrás: Bethesda

Sajnos a Bethesda most csalódást okozott a Wastelandersre váróknak: a cég szerint idén ősz helyett csak 2020 első negyedévében fog megjelenni, mivel a fejlesztőknek több időre van szükségük, hogy a kiegészítő elérje a Bethesda által megkövetelt minőségi szintet.

Tényleg nagy gondok lehetnek a kiegészítővel, ha jelenleg még a Bethesda szokásos minőségi lécét sem képes megugrani.

A kettes számú újdonság, hogy egy évnyi ígérgetés után a héten elvileg elérhetővé válnak majd a privát szerverek a Fallout 76-ban, így a más játékosokra nem kíváncsiak, vagy a kizárólag a barátaikkal együtt játszani kívánók kizárhatják majd a kéretlen nyilvánosságot az életükből.

A részletek nem világosak, csak a héten fogja bemutatni a funkciót a Bethesda, azonban a jelek szerint a privát szervereket a kiadó kezeli, és

fizetős szolgáltatásként biztosítja majd az érdeklődőknek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!