Átalakul és drágul a Humble Monthly

crash bandicoot n. sane trilogy
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Vágólapra másolva!
Cserébe viszont értékesebb játékok kerülhetnek majd bele.
Vágólapra másolva!

Egyelőre erősen vegyes visszhangot kiváltva a Humble Store bejelentette a Humble Monthly újragondolt változatát. Az előfizetés jelenleg havi 12 dollárba kerül, ezért cserébe a számítógépes játékosok minden hónapban „örökre" megkapnak tipikusan nyolc játékot, a kódjaikat a Steamhez, az Uplayhez, vagy éppen az Originhez hasonló boltokban tudják beváltani.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Forrás: Activision

A még két hétig megvehető ehavi csomag különösen értékes, az előfizetők a Call of Duty WWII-t, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-t, továbbá a Spyro Reignited Trilogy-t kapják meg azonnal. A pakkban lévő többi játék rejtély, ezekre csak a következő havi csomag elérhetővé válásakor derül fény, és persze ezzel párhuzamosan tudják majd igényelni a termékkódjaikat az előfizetők.

A Humble Store tájékoztatása szerint a közeljövőben szeretné értékesebbé tenni a havi csomagokat, így teljesen átalakítja a Humble Monthly-t, és Humble Choice néven újraindítja azt.

A Humble Choice kínálata minden hónapban tíz játékot fog tartalmazni, ezek közül szabadon választhatnak az előfizetők: a 15 dolláros Basic csomaggal rendelkezők hármat, míg a 20 dolláros Premium csomagra előfizetők kilencet mazsolázhatnak ki közülük.

Az első pár csomag megjelenése után kiderül, hogy megéri-e a pénzét a Humble Choice.

További érdekesség, hogy a meglévő Humble Monthly előfizetőktől a cég továbbra is 12 dollárt kér majd a Humble Choice elindítása után, ráadásul őket a külön nem megvásárolható, a lemondása után pedig újból nem igényelhető Classic csomagba lépteti be automatikusan.

A Classic csomagos előfizetők mind a tíz játékot megkapják majd minden hónapban, így masszívan ez a legjobb ár-érték arányú ajánlat.

Megemlítendő még, hogy a Basic és a Premium előfizetések mellett lesz egy havi 5 dolláros Choice Lite csomag is, de ezzel csak a Humble Monthly Trove játékokat lehet majd elérni.

Egyelőre nem világos, hogy a Humble Monthly helyét mikor veszi át a Humble Choice, de a vállalat bejelentésében szó szerint az áll, hogy a „jövő évtől kezdve" szeretné masszívan értékesebbé tenni az előfizetést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!