Fotón a PlayStation 5 prototípusa

sony playstation 5 prototípus
Sony PlayStation 5 (Prototype 1)
Vágólapra másolva!
Körülbelül úgy néz ki a fejlesztői gép, mint a rendereken.
Vágólapra másolva!

A Let's Go Digital jóvoltából már hónapok óta elérhetőek jó minőségű 3D-s renderek a Sony PlayStation 5 fejlesztői készletéről, azonban most a ZONEofTECH YouTube-csatorna informátorának köszönhetően az első fotó is megérkezett az eszközről. Az említett rendereket először sokan erős kétkedéssel fogadták a konzol kinézete miatt, azonban röviddel később játékfejlesztők, mára pedig újságírók is megerősítették, hogy tényleg így néz ki a kütyü.

Sony PlayStation 5 (Prototype 1) Forrás: ZONEofTECH / YouTube

A most kiszivárogtatott fotón csak a fejlesztői készlet előlapja és felső borítása látható, és nem kell sasszemmel rendelkezni a „Prototípus 1 – nem értékesíthető" szöveg kiszúrásához. Egyelőre rejtély, hogy a 2020 végén piacra kerülő konzol fogyasztói változata hogyan fog kinézni, marad-e a képen látható dizájnnál a Sony. Csupán annyi biztos, hogy „System Init" és „Network Init" gombokat nem kell majd keresni az előlapján.

A PlayStation 5-ről mostanra számos érdekességet elárult a Sony, és ha minden igaz, akkor februárban tart majd egy sajtóeseményt, amelyen újból nagyobb mennyiségű információval szolgálhat róla.

Egyelőre nem kizárt, hogy a várakozásokkal ellentétben nem jövő ősszel, hanem csak jövő decemberben kerülhet a boltok polcaira a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!