Egymilliárdos árengedménnyel érkezik az idei első Fekete Péntek

2019.11.06. 15:16

Nem akármekkora árukészlettel vág neki az Extreme Digital az idei Fekete Péntek (Black Friday) szezonnak.

Összesen négymilliárd forintnyi akciós terméket tárazott be idén a cég az akciós napra! Információink szerint a termékek átlagosan mintegy 30% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak, ami azt jelenti, hogy összesen

több, mint egymilliárd forint kedvezményt nyújt a cég idén november 15-én!

Ami azt jelenti, hogy az online kereskedő folytatja a hagyományt, mely szerint a világszerte elfogadottnál egy héttel korábbra teszi akcióit, megelőzve így a legtöbb versenytársát.

Új slágertermékek érkeznek

Várkonyi Balázs az Extreme Digital ügyvezetője a cég sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a szokásos slágertermékek (lapostévék, okostelefonok, játékkonzolok, kapszulás kávégépek) mellett idén új belépőként az elektromos rollerek is megjelentek az eladási listák élén és erre természetesen a cég is reagált, így minden bizonnyal az akciós termékek közt is megtalálhatóak lesznek ezek is.

Odafigyelnek a kiszállításra

Ezeken az akciós napokon állandó probléma a logisztika, a futárok rendszerint csúsznak, a kiszállítás akadozik, de idén a cég megerősített logisztikai rendszerrel készül a rohamra és

1-5 napos határidőt garantál ha a megvásárolt terméket boltban vennénk át, a kiszállított termékekre pedig 2-7 napos határidőt vállal.

Természetesen a szerverparkot is megerősítették, így elvileg nem kell összeomlástól tartani, annak ellenére, hogy a cég történetének legnagyobb akcióját szervezi a november közepére eső péntekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!