Ráijesztett a PC-s játékosokra az EA

star wars battlefront 2
Star Wars Battlefront 2
Vágólapra másolva!
Örömhírt kaptak, helyette azt hitték, hogy meg lettek hackelve.
Vágólapra másolva!

Október elején érdekes akciót indított a számítógépes játékosok számára az Electronic Arts: aki a kérdéses hónap végéig bekapcsolta az Origin felhasználói fiókjában a kétlépcsős hitelesítést, az nagyon hamarosan egy hónapig ingyen hozzáférést kap az Origin Access Basic digitális játékkölcsönző szolgáltatáshoz. A meglévő előfizetőkre is gondolt a játékkiadó, tőlük a kétlépcsős hitelesítés aktiválásáért cserébe nem vonja le a novemberi havidíjat.

Star Wars Battlefront 2 Forrás: EA

Most eljutott odáig az EA, hogy elkezdte hullámokban aktiválni a jutalomként osztogatott Origin Access előfizetéseket, ennek megtörténtekor pedig tájékoztató e-mailt is küld a játékosoknak. Ez jó hír, mivel az egy hónapnyi ingyenjátékra jogosultak jó eséllyel már meg is feledkeztek arról, hogy úton van a jutalmuk. A problémát a levél nem megfelelő szövegezése jelenti, többen megijedtek, hogy valaki betört az EA-fiókjukba, és valamit manipulált benne.

Erről szó sincs, egyszerűen csak az EA illetékesei nem vették a fáradtságot, hogy egyedi és informatív szöveget írjanak a tájékoztató e-mailbe.

Plusz az érintett felhasználóknak a szokásnál jóval kevésbé kell tartaniuk a fiókjaik eltulajdonításától, elvégre bekapcsolták a kétlépcsős hitelesítést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!