Egy kézműves szeszfőzde beszerzése után a mobilipart hódítaná meg.

A zeneipar és filmipar gazdag hírességeitől nem áll távol az elkölthetetlennek tűnő mennyiségű pénzük befektetése, bár csak néhányuk esetében közismert, hogy üzletemberként is funkcionálnak. Ilyen például a rapper Jay-Z, aki átláthatatlan méretű cég- és befektetési hálózatot hozott létre az elmúlt olyan három évtizedben.

Ryan ReynoldsForrás: AFP/Odd Andersen

A Deadpool alakításáról közismert Ryan Reynolds a közelmúltban szintén felcsapott üzletembernek, ráadásul most egy hírességhez képest rendkívül szokatlan iparágba vonult be: megszerezte az egyesült államokbeli Mint Mobile virtuális mobilszolgáltató többségi tulajdonjogát. Ennek megfelelően rögtön a cég előfizetőjévé is vált, továbbá havi 15 dolláros fizetéssel örvendeztette meg magát.

Reynoldsnak ez a második üzlete, miután tavaly februárban megvásárolta az Aviation American Gin kézműves szeszfőzdét, bár az alternatív mobilszolgáltató többségi tulajdonjogáért valószínűleg jóval többet kellett letennie az asztalra. A Mint Mobile jó befektetésnek tűnik, még hazánkban is megizzasztaná a mobilszolgáltatókat a kedvező árú tarifáival.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!