Ekkor jöhet a Galaxykra az Android 10

Samsung, galaxy, S10e, kicsi, android, okostelefon
Támogatja a vezeték nélküli töltést.
Vágólapra másolva!
A német bétatesztelők most kapják meg a Galaxy S10-re.
Vágólapra másolva!

Egyes riválisokhoz képest mintha egy kicsit lassan őrölnének a malmok a Samsungnál, azonban a vállalat indiai kirendeltsége végre csendben bejelentette, hogy melyik Galaxykra és mikor érkezik meg az Android 10 operációs rendszert és a OneUI 2.0 kezelőfelületet hozó szoftverfrissítés. Persze országonként eltérhetnek a kiadási menetrendek, de mindenesetre nagy vonalakban leszűrhető az indiai időpontok alapján, hogy mire lehet számítani máshol.

Samsung Galaxy S10e Forrás: Samsung

A tájékoztatás szerint a jelentős méretű javítás jövő év januárja és szeptembere között fog elérhetővé válni a megfelelő Galaxy eszközökre, első körben pedig javarészt a vállalat idei és tavalyi csúcsmobiljaira érkezik meg. Viszont némi meglepetésre a megfizethetőbb Galaxy A30 / M20 / M30 modellek is az elsők között állhatnak át a legújabb Androidra, bár nem világos, hogy ennek technikai oka van-e, vagy a népszerűségük miatt kaptak kiemelt figyelmet.

Indiában ezekre a Galaxy termékekre érkezik meg 2020 folyamán az Android 10 Forrás: SamMobile

Kapcsolódó hír, hogy az új frissítés bétaprogramjában részt vett, Samsung Galaxy S10-zel rendelkező német felhasználókhoz már megérkezett a szoftverfrissítés stabil változata, méghozzá az Android decemberi biztonsági javításaival egybecsomagolva.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!