Cukorkaként fogy a Jedi: Fallen Order

star wars jedi fallen order videojáték ea
Star Wars Jedi: Fallen Order
Vágólapra másolva!
Ez lett az EA eddigi legjobban elrajtolt Star Wars-játéka.
Vágólapra másolva!

Hosszú éveken keresztül hallgathatták a játékosok az elemzőktől, miszerint a csak egyjátékos kampányt kínáló játékok halottak, a kiadóknak kizárólag többjátékos címekkel van értelme foglalkozniuk. Ugyan az EA nem feltétlenül szajkózta ezt, azonban a Star Wars játékai követték a trendet: a 2011-es Star Wars: The Old Republic konkrétan MMORPG, míg a Battlefront és a Battlefront II a többjátékos módra fókuszáltak.

Star Wars Jedi: Fallen Order Forrás: Electronic Arts

Ehhez képest az EA most régi-új vizekre evezett a Respawn Entertainment által fejlesztett Star Wars Jedi: Fallen Orderrel, hiszen egy teljesen egyjátékos címről van szó. Ráadásul nem is akármilyenről, a rajongók és a média feltűnően nagy egyetértésben 8/10-es produkciónak találta; egy vérbeli Csillagok háborúja kalandjátékról van szó.

Éppen ezért is talán nem meglepő, hogy a játék kimagaslóan teljesített a megjelenését követő két hétben. Pontos eladási számot egyelőre nem kaptunk, azonban a hivatalos tájékoztatás szerint ez az EA eddigi leggyorsabban fogyó Star Wars-játéka, továbbá a kiadó leggyorsabban fogyó játéka a PC platformon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!