Nyílt bétában a GOG Galaxy 2.0

gog galaxy videojáték
GOG Galaxy 2.0 béta
Vágólapra másolva!
Az összes nagy játékboltban megvett játék kezelhető benne.
Vágólapra másolva!

Publikus béta fázisba lépett a lengyel CD Projekt számítógépes játékáruházának második generációs kliensprogramja. A vadiúj GOG Galaxy 2.0 alkalmazást még májusban leplezte le a cég, a nyár óta pedig zárt bétaként már elérhető volt a nagyközönség számára, csak jelentkezni kellett a tesztelői programjába, jó eséllyel rövid időn belül meg is érkezett a letöltési linkje. Most már nem kell meghívó a szoftverhez, bárki letöltheti a bétáját.

GOG Galaxy 2.0 béta Forrás: Origo

A GOG Galaxy 2.0 nem szimplán egy alkalmazás, amelyen keresztül kényelmesen megvásárolhatóak és telepíthetőek a GOG-os játékok, a koncepciója alapján a számítógépes játékosok a teljes játékgyűjteményük javát áttekinthetik, telepíthetik és elindíthatják rajta keresztül. Az opcionális integrációk bekapcsolása után képes beolvasni a felhasználók Steamben, Uplayen, Originben, Epic Game Store-ban, továbbá Microsoft Áruházban / Xbox appban megvásárolt játékait is.

GOG Galaxy 2.0 béta Forrás: Origo

Ez még nem minden, a játékboltok képességeitől függően a megújult GOG Galaxy például mutatja a játékos és az ismerősei által feloldott achievementeket, statisztikákkal szolgál, mutatja a különböző játékszolgáltatásokba bejelentkezett ismerősöket, és

hamarosan a chatelést is lehetővé fogja tenni velük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!