Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit

2019.12.15. 15:01

Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb cége Telefóniában minden bizonnyal az OnePlus. A kínai vállalatnak ugyanis sikerült az, amiről a legtöbb piaci résztvevő csak álmodhat: Komoly rajongóbázist épített ki magának, és kivívta a szakmai elemzők, kereskedők és nem utolsó sorban a nagy közönség elismerését is.

A cég egyik legfrissebb üdvöskéje az OnePlus 7T, amely egy remek hardverrel és kijelzővel felszerelt, egészen ígéretesnek tűnő kamerarendszerrel ellátott okostelefon és amelyet a Telenor Magyarország jóvoltából meg is kaptunk egy teszt erejéig. Visszatérve a kemerarendszerre a telefon hátlapján található egy 48 megapixeles (!) főegység, egy 12 megapixeles zoomobjektív, valamint egy 16 megapixeles, ultraszéles látószögű lencse is.

És mostani cikkünkben pont e kamerarendszerre fókuszálunk, hiszen arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen képeket lehet vele összehozni, úgyhogy elvittük egy rövid Budapesti sétára. Durvább kalandtúrára azért nem vállalkoztunk vele, mert nem víz-, por- és ütésálló, de egy városnézés során erre azért általában nincs szükség! A galéria a képre kattintva nyílik, nézze meg Ön is, hogy milyen szép Budapest egy-egy OnePlus 7T "szemén" keresztül!

Kattintson a képre és nézze, milyen csodás fotókat készít a OnePlus 7T kamerarendszere!Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!