Kémfotókon a Samsung második kettéhajtható mobilja

samsung galaxy kettéhajtható mobil
A második kettéhajtható Galaxy
Vágólapra másolva!
Az új Motorola Razr formatervét kapta meg a készülék.
Vágólapra másolva!

Kiszivárogtak az első fotók a Samsung második kettéhajtható okostelefonjáról. A Kínában ezek szerint biztosan tesztelt modell azonban drámaian eltér a nemrég általunk is tesztelt Galaxy Foldtól: az új Motorola Razr formatervét kapta meg, azaz egy kagylómobil, csak épp egyetlen nagy kijelző borítja a belsejét.

A második kettéhajtható Galaxy Forrás: Weibo

Ez a koncepció a hétköznapi használat során számottevően praktikusabb a Galaxy Foldénál, hiszen meglehetősen kompakt, így kényelmesen használható és hordozható készülékek készítését teszi lehetővé.

Forrás: Weibo

Sajnos magáról a készülékről nem sokat tudni: az előlapi kamerája a kijelzőjében van, a kagylójának felső részébe pedig került egy másodlagos kijelző, így az időhöz és dátumhoz hasonló információk megtekintéséhez nem kell szétnyitni a telefont. A benne lévő hardverről egyáltalán nincs információ.

Forrás: Weibo

A hivatalos bejelentése állítólag a februári Mobile World Congress-en történhet meg, de a piacra kerülése még odébb lehet.

Forrás: Weibo

Az említett Motorola Razr forgalmazása január elején kezdődik majd meg, és egészen meglepő, hogy a Lenovo tulajdonában lévő cég képes lesz a Samsung előtt piacra dobni egy ilyen kialakítású készüléket.

Forrás: Weibo
Forrás: Weibo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!