Konyhai növénytermesztő gépet készített az LG

LG növénytermesztő gép
Az LG beltéri növénytermesztő gépe egy kétajtós hűtőszekrény mellett
Vágólapra másolva!
Zöldségeket és fűszernövényeket lehet benne termeszteni.
Vágólapra másolva!

Régóta bajban vannak az innovációval a konyhai berendezések gyártói, hiszen több évtizedes munkával minden tipikus konyhai eszközt nagyon szépre és jóra fejlesztettek. Emiatt nem meglepő, hogy a kiállításokon inkább rétegtermékekkel próbálnak érdeklődést kiváltani a sajtóból és nagyközönségből, a jégkockákat készítő hűtővel és a fémesen csillogó tűzhellyel már kevesek ingerküszöbét tudják elérni.

Az LG beltéri növénytermesztő gépe egy kétajtós hűtőszekrény mellett Forrás: LG

Az LG egy újabb efféle termékkel próbálja majd a standjához csalni a januári Consumer Electronics Show közönségét, a vállalat szerint jövőre piacra dobja az első beltéri növénytermesztő gépét. A keskeny és magas kialakítású berendezés magától vezérli a fényt, a hőmérsékletet, és a locsolást is képes automatikusan intézni.

LG beltéri növénytermesztő gép Forrás: LG

A vevők közvetlenül az LG-től vásárolhatnak majd hozzá termeszthető zöldséget és fűszert: két tucat előre összeállított „magcsomag" közül válogathatnak majd, ezeket csak be kell tenni a gépbe, aztán pedig lehet gyönyörködni a növények fejlődésében. Persze lehetőség van teljesen egyéni ültetésre is, nem lesz muszáj mindig a cégtől vásárolni valamiféle plug and play salátát.

LG beltéri növénytermesztő gép Forrás: LG

A terméket olyanoknak szánja az LG, akik szeretnének kis mennyiségben zöldségeket és fűszernövényeket termeszteni, de nincs kedvük vagy lehetőségük ezt a klasszikus módon megtenni. Emellett a gép persze lakberendezési kellékként és társalgási témaként is helytállhat.

Nem tudni, hogy mennyibe kerül majd az LG háztartási gépe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!