Konyhai növénytermesztő gépet készített az LG

2019.12.29. 08:06

Zöldségeket és fűszernövényeket lehet benne termeszteni.

Régóta bajban vannak az innovációval a konyhai berendezések gyártói, hiszen több évtizedes munkával minden tipikus konyhai eszközt nagyon szépre és jóra fejlesztettek. Emiatt nem meglepő, hogy a kiállításokon inkább rétegtermékekkel próbálnak érdeklődést kiváltani a sajtóból és nagyközönségből, a jégkockákat készítő hűtővel és a fémesen csillogó tűzhellyel már kevesek ingerküszöbét tudják elérni.

Az LG beltéri növénytermesztő gépe egy kétajtós hűtőszekrény mellettForrás: LG

Az LG egy újabb efféle termékkel próbálja majd a standjához csalni a januári Consumer Electronics Show közönségét, a vállalat szerint jövőre piacra dobja az első beltéri növénytermesztő gépét. A keskeny és magas kialakítású berendezés magától vezérli a fényt, a hőmérsékletet, és a locsolást is képes automatikusan intézni.

LG beltéri növénytermesztő gépForrás: LG

A vevők közvetlenül az LG-től vásárolhatnak majd hozzá termeszthető zöldséget és fűszert: két tucat előre összeállított „magcsomag" közül válogathatnak majd, ezeket csak be kell tenni a gépbe, aztán pedig lehet gyönyörködni a növények fejlődésében. Persze lehetőség van teljesen egyéni ültetésre is, nem lesz muszáj mindig a cégtől vásárolni valamiféle plug and play salátát.

LG beltéri növénytermesztő gépForrás: LG

A terméket olyanoknak szánja az LG, akik szeretnének kis mennyiségben zöldségeket és fűszernövényeket termeszteni, de nincs kedvük vagy lehetőségük ezt a klasszikus módon megtenni. Emellett a gép persze lakberendezési kellékként és társalgási témaként is helytállhat.

Nem tudni, hogy mennyibe kerül majd az LG háztartási gépe.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!