Három ingyenjátékkal kezdte az évet az Epic

darksiders ii deathinitive edition videojáték
Darksiders II Deathinitive Edition
Vágólapra másolva!
Nem hajlandó leállni a játékosztogatással a Steam-rivális.
Vágólapra másolva!

A bő egy éve indult Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt a funkcionális fejlesztések lassú kivitelezése mellett örökre megtartható játékok osztogatásával töltötte a 2019-et, amelynek köszönhetően mostanra határozottan megpuhította a gamerek szívét. Erre elég nagy szüksége volt, hiszen rengeteg játékos nagyon kényelmetlennek tartja a rengeteg számítógépes játékboltot, az Epic megoldása az ötödik nagy áruház a piacon, így lényegében csak a legújabb bosszantásként tekintettek rá.

Darksiders II Deathinitive Edition Forrás: THQ Nordic

Az elmúlt évtized végét egy 12+1 napos játékosztogatási promócióval ünnepelt Epic az új év beköszöntével váratlanul nyilvánvalóvá tette, hogy egyelőre nem szándékozik békén hagyni a játékosokat: december 9-ig a Darksiders: Warmastered Edition, a Darksiders 2: Deathinitive Edition, továbbá a Steep című játékokat adja oda örökre az érdeklődőknek.

A harmadik személyű nézetet használó Darksiders-ek aránylag klasszikus akciójátékok, míg az Ubisoft által fejlesztett Steep a téli és extrém sportokkal foglalkozó címek nem túlságosan nagy táborát erősíti.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!