Kíváncsi a horoszkópjára? Ne várjon többé az újságra, ezek az appok segítenek!

Vágólapra másolva!
Az asztrológia nem egyszerű műfaj, főleg, ha folyamatosan tisztában szeretnénk lenni a Hold és a Neptunusz közti kvadrát állapotával, vagy hogy a Mars éppen melyik sorsterületeken halad át. Az sem segít, hogy a Merkúr látszólag mindig retrogád szakaszban van, pedig nem kellene neki, úgyhogy mindenki össze van zavarodva, és a szomszéd hülyén viselkedik.
Vágólapra másolva!

Ilyen áldatlan állapotok között nem lehet már megvárni, hogy a bulvárlapok hátuljából tudjuk meg, milyen sors is vár ránk, valamint környezetünkre az adott napon, főleg akkor nem, ha komoly üzleti, párkapcsolati döntéseket kell meghoznunk.

Szerencsére a technológia már ebben is a segítségünkre siet, mégpedig egyre újabb és fejlettebb mobilos alkalmazások képében.

Bátran mondhatjuk, hogy 2019 az asztrológiás appok éve volt, de minden jel szerint 2020 még inkább az lesz, ugyanis már most tudni, hogy több milliárd dollár befektetést kaptak az ezzel foglalkozó vállalkozások.

Most ajánlunk 6+1-et a legnépszerűbb alkalmazások közül, melyek segítségével garantáltan képben lehetünk. Az egyetlen hátrányuk, hogy angol nyelvtudás sajnos mindegyikhez szükséges.

1. Daily Horoscope Astrology Zone by Susan Miller

Ez az egyik legnépszerűbb horoszkópos alkalmazás, ami nem is csoda, hiszen Susan Miller készíti, aki a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa, számos nagy magazinban publikál rendszeresen a témáról. Az app segítségével nemcsak a napi és havi horoszkópunkat tudhatjuk meg, de még részletes cikkeket is olvashatunk az asztrológia fontosabb eseményeiről, jelenségeiről, ha igazán el szeretnénk mélyülni a témában. Letölthető iOS-re és Androidra.

Forrás: Apple App Store

2. Time Passages

Ez sajnos egyelőre csak iPhone és iPadre érhető el, pedig az egyik részletesebb, mindent tudó alkalmazásról van szó. Alaposan utána járhatunk a különböző csillagjegyek tulajdonságainak, a saját születési időnk alapján vizuális értékelést kaphatunk magunkról, amiket aztán összehasonlíthatunk a barátainkkal, ráadásul folyamatosan nyomon követhetjük a bolygók mozgását és a holdfázisokat is, ami elengedhetetlen a mindennapokhoz, hiszen így előre felkészülhetünk!

Forrás: Apple App Store

3. The DailyHoroscope

Egy viszonylag egyszerűbb alkalmazás, amivel rögtön megtudhatjuk a napi horoszkópunkat, de azért olvasgathatunk is benne a csillagjegyek alapvető tulajdonságaikról, és hogy azok mennyire illeszkednek egy másikhoz. Némi bónuszként még azt is megtudhatjuk, hogy az adott évben milyen lesz a kínai horoszkópunk. Letölthető iOS-re és Androidra.

Forrás: Apple App Store

4. Co-Star

Sajnos egyelőre szintén csak az Apple készülékeire érhető el, pedig az androidosok is nagyon örülnének neki, ezt az appot ugyanis kifejezetten az Instagram-korszaknak találták fel. Az alkalmazás elindítása után ugyanis kapunk egy misztikus idézetet az előttünk álló napra, ezt pedig tökéletes rögtön kiposztolni instasztoriba. De lehetőségünk van a segítségével kapcsolódni a barátainkkal, nyomon követni, hogy nekik éppen mennyire van szerencséjük, de még azt is megnézhetjük, hogy összeillünk-e valakivel.

Forrás: Apple App Store

5. Time Nomad

Kifejezett a gyakorlott asztrológiarajongóknak ajánlott ez az alkalmazás, ami élőben követi a bolygók, a Hold és az egyéb égitestek mozgását, amivel így a tapasztalt szakértők pontosabb képet kaphatnak az előttük álló napról. Ha azonban már ott elakadtunk, hogy a Holdnak milyen jelentősége van itt a dolgokban, akkor a program képes leckéket is adni asztrológiából a fejlődésünk érdekében. Kár, hogy ez is csak iOS-re létezik, pedig a fejlesztésében még a NASA is közreműködött.

Forrás: Apple App Store

6. Sun Signs: Horoscopes & Tarot

Ennek segítségével nemcsak megtudhatjuk a napi, heti vagy havi horoszkópunkat, de még egy napi tarot kártyában is részesít minket, a biztonság kedvéért. Ha ez nem lenne elég, akkor az alkalmazáson keresztül feltehetünk kérdéseket igazi asztrológusoknak, akik segítenek megválaszolni üzleti, szerelmi, kapcsolati kérdéseinket. Megjelent iOS-re és Androidra is.

Forrás: Apple App Store

6+1. Is Mercury In Retrograde

Az alkalmazás neve pontosan elárulja, mire való: ha úgy érezzük, hogy az életünk darabjaira hullik, semmi nem sikerül, és minden kilátástalan, fontos rögtön tudnunk a választ a legfontosabb kérdésre: vajon a Merkúr retrográd szakaszban van? Ez az app erre mond egy egyszerű igent vagy nemet úgy iOS-en, mint Androidon.

Forrás: Play Store